Tuesday, September 8, 2009

JalAn2 Ke KL Wif FaRehA...(^_^)

Hye semua...

Nak cite skit kat korang nih...
Smalam aku pegi Jalan Masjid India...Xla byk sangat borong barang, below hundred ar...ngeh3...

Mula2 aku janji ngan Zura and da geng, tapi disebabkan diorang nak pegi kul 10, aku rasa lewat sangat tuh. So aku pon on jela ngan Fareha. Kitorang naik bas kul 8.30. lbih kurang kul 10 sampai la sana...

Nak dibuat cite la kan. Aku ni memang tak penah jalan2 ngan kawan2 kt KL nih..kalau naik keta ngan family pnah la. Fareha pon ingat2 lupa jalannya...So, rusa masuk kampung kan. Ape lagi, redah je la..hehe

Kitorang explore sdirik, carik destinasi yg nak dituju tu. Tanya orang lagi. Yang xleh lupa, ada orang tu salah bagi instruction. Nasib baik xsesat. hukhuk... At last, jumpa gak ar. Dh jumpa tempat tu, ape lagi...BORONG ar...hehehe

Tapi kitorang balik dalam kul 2 lbih camtu r..Husmate aku sume gelak2. Diorang kata watpe pegi KL kalau kejap jek. Diorang ingat aku blik malam. Sory la beb. Aku kalau dah bjalan, kalau kaki dah sakit, rumah la tempat dituju. Lagi satu, bulan2 pose ni xbest sangat jalan2, merendut. Dahaga seh....Sian Fareha, yela, balik awal. entah2 xpuas lagi merendut. Fareha?? Hehee...

Aku sertakan sekali la gambar barang2 yg aku bli...Murah je tp...tp hebat dari segi kualiti dan kuantiti...I like...hehe






ni untuk adik2 and akak aku...mklumla...adik-bradik aku ramai pompuan....yg ni just yg aku bli kt Jalan Masjid India, x campur yg lain g...hek2...adik-bradik punya pasal...no hal lah...





murah jek gelang nih...rm5..Fareha tlg pilihkan...hik2









Ni aku bli tuk mama...cantik...(^_^)




yang ni tudung for me...RM15 dua...





ps: Fareha jangan plak serik kuar ngan aku ek. Xpe2. Sem depan kita balik lewat skit. Xpon kita tido umah akak aku. sambung shopping esok hari plak...OK?hehehe...
Sayang Fareha...(^_^)

2 comments:

aahafiza said...

waaaa...paten..seksinyew layout nie..ouch!!
hihi...byk nyer beli...dah mcm wat business online dah nie..hahaha

Faten Atikah said...

Seksi ke?

aa kna pkai spek nih...hehe

insyaAllah, suatu ari nanti I bukak bisnes on9 ek...aa jd planggan tetap.dpt diskaun g tau..ngeh3..